20.5.12

Sunny days, no tan....

Moi! Mun pitäis alkaa pikkuhiljaa julkaista noita ulkoilmakuvia, joita on kertynyt keväästä asti... En tiedä, miksi postailen ennemmin näistä tylsistä sisätila-aiheista, vaikka vihdoinkin on kevät/kesä koittanut ja kaikkea kivaa on tullut puuhasteltua ulkonakin. No, seuraavaksi pureudun niihin sitten.
Mulla on hirmuinen kiire ollut viime aikoina, mikä on tosiaan poikkeuksellista elämässäni... yleensä kun kaikki on tylsää ja mitään ei tapahdu. No, eipä sitä mitään räikeää muutosta ole arkeen tapahtunut, paitsi että koulun & töiden kanssa kiirusta ja kavereiden kanssa jatkuvasti treffailua ja puuhastelua. Kyllä sen vaan näkee, että talvi on ohi, kun ihmiset heräävät eloon ja sosiaalinen elämä vilkastuu, ja minä tykkään tykkään!
Enpä ole tainnut ennemmin muistaa mainita, mutta suoritin siis hyväksytysti myynnin ammattitukintoni, valmistujaiset kuun lopussa. Täytyy keksiä jotain oikein kivaa päällepantavaa. Huomenna käväisen vielä hygieniapassikokeessa, joka ei koulutukseeni kuulu, mutta ihan vaan koska se on hyvä olla tulevaisuutta ajatellen. Huoh, ja mikä määrä luettavaa siihen vielä olisi ummh... Myös vanha työsopimukseni päättyy toukokuun lopussa ja valittelinkin jo siitä, ettei tosiaankaan kivaa olisi jäädä kesäksi työttömäksi. No eipä hätää! Nimittäin ehdin jo hankkia kesätyöpaikankin, ja täytyy kyllä sanoa etten olisi ikimaailmassa uskonut saavani kyseistä duunia, panikoin nimittäin aika kiitettävästi haastattelussa hahah :D No mutta sain paikan silti, ja hurraa, pääsen vihdoin vaatekauppaan töihin :DD Tämä vielä melkoisen arvostettu ketju, josta saan mukavan lisän ansioluetteloonkin.
Noh, siinäpä tärkeimmät, kuvarintamalla luvassa sitä sun tätä, vähän kauneusjuttuja ja random asuja jnee..


Hi! I should really start publishing those outdoor pics I`ve been shooting lately. I don`t know why do I post these boring indoor pics instead of them. But next time, then! :D
I`ve been really busy lately, and that`s quite weird because usually my life is boring haha :D So much work, school and meeting people etc. You can definitely notice it`s spring/summer now, as everybody and everything comes alive - especially my social life! Loving it for sure!
But hey guess what - I`m graduating at the end of this month, and at the same time my current contract of employment will end. I told you before I really don`t wanna be unemployed, and no worries - I got a new job! It`s highly respected clothing store, which will be a great thing for me! :D
Well, so much for school and work and moving on for the pictures. Today I`ve got some random beauty stuff again, blaah?

Tilasin jokin aika sitten Ebaysta pari eyedust- tyyppistä luomiväriä, vaikka en juurikaan sellaisia käytä. Arvelin, että lila olisi hauska piristys kesämeikkiin ja mustaa olinkin tarvinnut jo iät ajat. Musta sävyä Dark Soul ja lila Lavender.
Some time ago I ordered these eyedusts from Ebay. I don`t use much eye shadow, but wanted to try them. Black is called Dark Soul and purple one is Lavender.
Halpiksia kun olivat, eivät niiden ominaisuudet olleet ihan huippuluokkaa. Väri siis tarttuu kunnolla vain melko rasvaiseen pohjaan ja varisee levityksen yhteydessä aika lailla. Sävyt olivat silti oikein herkullisia!
These were quite cheap, so the quality of them wasn`t that good. They should be added on a quite greasy surface so it would look intensive. But the colors are very delicious!


Eilen ostin myös tän hiusvärin hetken mielijohteesta, mutta en tiedä uskallanko kokeilla. Jotain muutosta pitäisi todellakin saada tähän päähän. Ongelma on vain se, etten tiedä haluanko olla tällä hetkellä vaalea vai tumma...
I also bought this hair dye yesterday, but I`m afraid it`ll look too dark on me. Actually my problem is that I don`t know if I wanna be a blond or brunette right now....
Nykyinen hiusväri on siis edelleen tässä tilassa. Luonnossa vielä kellertävämpi eli vieläkin ikävän KELMEÄ :O
My current hair color looks like this... It`s more yellow irl, unfortunately :O
Tämä tilanne on pyörinyt päässä jo jonkin aikaa. Kohta saapunevat uudet hiusjatkeeni, joten tekisi mieli pätkäistä hiukan nykyisistä pituuksista jotta tukka näyttäisi päässäni luonnollisemmalta. Totta puhuen, olen toosi kyllästynyt näin pitkään tukkaan. Ja menin tilaamaan uuden tukkani vielä 10 senttiä pidempänä.
This is what I`d like to do too... Just cut my extensions as I`m getting new ones soon anyway. I`m actually quite bored with this long hair and would like more natural hair. But I already ordered new extensions and they`ll be longer than these!
Jotain viime aikojen asukuvia......
And then some outfits.....
Shirt / Fiorella, Belt / Kontti, leggings / Gina Tricot

Jacket / Only, Bag / Fiorella, College shirt / Gina Tricot, Top / H&M, Shoes / H&M

(Olen näköjään luisunut takaisin mustien legginsien liikakäyttäjäksi! Ostin keväällä legginsejä eri väreissä, mm.pinkkinä ja lilana ja siniset farkutkin, mutta silti - vanhoista tavoista on vaikea päästä eroon)
(It seems I`ve gone back using only black leggings, too bad for me! I`ve bought leggings in pink and purple and blue jeans too, but still I`m wearing these in every photo. I guess it`s just too hard trying to get rid of old habits...)
Ja kynsivä jälleen. Tällä kertaa kaipasin hempeyttä ja maalailin vaaleanpunaisen päälle helmiäislilaa. Yksinkertaisen helpot kynnet tuntuvat nyt kaikista mukavimmilta.
And some nails again. This time I wanted some softness and painted pink nails to shining purple. Most of all I like simple, easy nails right now.


Huh, tänään oli muuten lämmin päivä! Yritin rusketella itseäni eilen ja tänään ikkunan äärellä, mun kämppääni kun paistaa niin kätevästi aurinko päivällä, mutta tottakai parhaimpaan ruskettumisaikaan aurinko oli lähes pilvessä. Nyt sitten tuoksun vahvasti aurinkovoiteelta + rusketuksenedistäjältä, ja taidan levitellä myöhemmin vielä tuttua ja turvallista Doven itseruskettavaa. En vain ole hirveän innostunut lopputuloksena saatavaan epämääräiseen sävyyn, joka ei ihan ole oranssi niinkuin monissa muissa itseruskettavissa, mutta jotenkin likainen silti. Se aito rusketus on vain aina pukenut ihoani parhaiten, ei siitä mihinkään pääse ;D
Hmm.... On muuten alkanut tuntua, että postaukseni ovat aina kiireellä väsättyjä ja samankaltaisia. Toivottavasti blogi ei tunnu ihan tappavan tylsältä nykyään, varsinkaan kun en ole viihdyttänyt uusilla tukkaväreilläni / hiuskatastrofeillani aikoihin :D

By the way today was a really warm day and I tried to tan myself. After all I didn`t get any tan because of the damn clouds, but maybe next week then. Or maybe I`ll just spread some self tanner again even I don`t like the result that much. It`s not orange with Dove self tanner, but somehow it looks dirty anyway. Real tan just suits me much better ;D

6 comments:

  1. Ihana toi collegepaita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä :P Ajattelin hakea samanlaisen myös mintunvihreänä :D

      Delete
  2. lovely blog!! your photos are excellent!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous25.5.12

    sulle on haaste blogissani :D jälleen kerran :D

    http://tahtipolya.blogspot.com/2012/05/asiat-jotka-saavat-hyvalle-mielelle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee kiitti taas! Voih muistin juuri et edellinenkin on vielä rästissä, vaikka niin innokkaana sitä aloin tekemään. Oon ollut niin HIRMUkiireinen että kaikki kivat jutut jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta täytyypi korjata asia ^^

      Delete
  4. Jee kiitti, näitä on aina hauska tehdä! :D

    ReplyDelete

Go ahead and make my day :)