5.2.12

Saturday Night Dancer

Tulipa pyörähdettyä viihteellä eilen - työpaikan karaokebileet =D Mukavaa oli pitkästä aikaa valmistautua kunnolla, lauleskella, tanssia ja irrotella kunnolla, mutta täytyy sanoa että riittää taas vähäksi aikaa. Nykyään tuntuu paremmalta viikonloput ilman alkoholia, ehkä mä sain syksyllä yliannostuksen kaikista noista biletyksistä. Hyvä niin =D
Kuvia otin illan aikana runsaasti, mutta niitä en viitsi julkaista ilman muiden lupaa, joten tää partypostaus jää tällä kertaa vähän lyhyeksi. Ja suonette anteeksi myös kökön tekstin, mulla ei sattuneesta syystä ajatus juokse tänään täysillä...

Yesterday I went to a karaoke party with all my job mates. We had awesome time, and the night was very succesful. It felt so good to put on some heavy make-up, dress up well, sing and dance after a long time. Still I must say no more parties for me this month anymore - I feel better without alcohol nowadays, and I haven`t really missed partying..
But one more time I`ll go back to yesterday.

Bilemekko oli taas musta - pinkin tukan kanssa halusin jotain yksinkertaisen naisellista. Ryppymekon löysin H&Mltä.
I wanted a simple black dress with my pink hair. I bought this from H&M.

Rakastan näitä helmikorviksia, ne on hankittu joskus vuosia sitten mutta edelleen vaan yhtä ihanat
These pearl earrings have been one of my favourites for years now =)
Ja jooooo - värjäsin TAAS tukan, koska keltainen ehti muuttua oranssihtavaksi parin pesun jälkeen. Pläjäytin päälle vielä Stargazerin Shocking Pinkin, ja johan alkoivat keltaiset peittyä =DDDDD Ja nyt pystyin pitämään jälleen samalla värillä värjättyjä pidennyksiäkin!
And YES - I dyed again, because my hair started to fade to orange. So I put Stargazer Shocking Pink on it and it finally covered most of the yellowness. Yeah! And now I could wear my extensions, too.
Muahahaa.

Vegasissa oli tämä.... iso kana. Söpö, haluun tollasen mun keittiöön =D
They had this big chicken in Vegas. I want one, too, it was so cute =D

Joo. Mahtava ilta, mutta kävi tosin niin että bussin lähtöpaikkaa oli siirretty - ja sain JÄLLEEN kerran kävellä kotiin! Ohuissa legginseissä! Pakkasta -25! Matka kesti semmoiset 50 minsaa ja sen jälkeen lämmin suihku tuntui niin epämukavalta että se aiheutti fyysisesti huonon olon. Joopa joo, yritän unohtaa tuon varsin viehättävän tapahtuman ja rautalangasta vääntää sen mielessäni positiiviseksi - tästä eteenpäin yölliset kävelyt baarista kotiin eivät tunnu enää missään. Näin on.

Ja arvatkaa, mitä nyt aion tehdä.... lähden lenkille, oli krapula tai ei. En kestä enää tätä kotona muhimista, kroppa huutaa liikuntaa ja pakkanenkin laski kymmeneen asteeseen. Kyllä, tästä ei neuvotella.
Ainiin, dieettipäiväkirjasta löytyy mun & Joannan mahtava karppijuustokakku, menkääs mussuttamaan =P

2 comments:

  1. Hrrr legginsseissä talvella :S Ens kerralla sukkikset alle tai sit hommaat talvilegginssit :D Ite ostin aikoinaan Pekingissä asuessani talvilegginssejä (joita tuli muuten vasta tänä talvena myyntiin, ei ne ei oo semmosia villasia) kauheesti varastoon :) Ihanan lämpimiä myös kylminäkin talvipäivinä <3 Kai säkin lauloit jotain ? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, mun piti varmuuden vuoksi ottaa jotkut toppahousut mukaan mutta ajattelin että tulee oltua ulkona niin vähän aikaa että..... nojooh. Enpä sitten ottanut. Mun pitäis tosiaan panostaa muutenkin noiden alaosien hankkimiseen, että olisi valinnan varaa talvellakin.
      Ja kyllä..... minä todellakin lauloin.... kovaa ja täydestä sydämestä... Tauskia. *voihh*

      Delete

Go ahead and make my day :)