8.2.12

Make-up

Hello! Uusia kamojani tässä piipahdin vain esittelemään, vaikka pitäis ollajo pakkasen kautta kauppaan menossa. Tai no uusia my ass, nämä on kaikki maanneet tiukassa omistuksessani jo jokusen viikon. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ainakin jonkun mielestä. Noh, siihen on ehkä syykin etten ole jaksanut näitä esitellä, viimeaikaiset ostokseni kun tuntuvat jokseenkin hajanaisilta ja yhteensopimattomilta. Päätin silti pistää niitä tänne, koska en ole mitään shoppailuja aikoihin esitellyt, ja koska kuvatkin tuli otettua. Ja tottakai kuvien lisäämisen jälkeen huomasin että pyöriihän täällä nurkissa paljon muutakin uutta ja piilossa pysynyttä tavaraa - mahdollisesti paljon mielenkiintoisempaakin kuin nämä. Höh.

Hello! Just came by to show you my latest shoppings - I`ve been too lazy to put these pics in my computer and now I finally did it. And ofc then I noticed few more items I should`ve included to this post too. Yeah, maybe next time then. (Ummh I`m sooo busy, I should be going to the supermarket right now, before it`ll be closed...)



Ja niin, sitten lempiosuuteeni eli johonkin rändöm meikkijuttuun. Inspiroiduin taas tyhjästä eli päätin kuvata lempparimaikkiäni samalla kun olin sitä tuhertamassa. Ja tadaah, sehän on niinkin tuttu juttu kuin vanhat kunnon smokeyt. No joo, itse kun aina sovellan meikkejä omiin silmiini sopivaksi ( ne kun on tollaiset turhan ... hmh, nätisti sanottuna ulkonevat), joten tää meikki on yhdistelmä mattaista tummansinistä ja hohtavaa vaaleanpunaista. Jälleen kerran mainittava, että meikki paljon tummempi ja hohtavampi kuin kuvissa, tää on taas niin tätä talven pimeyden suomaa ihanuutta....:D

And then my favourite part >>> some make-up photos. This is simply my fave makeup, which I like to do daily. Right now I love dark matte blue eyeshadow with pearl pink - they go so well together and match my eyes I think. Once again I must say this looked much darker & shinier in real life! Ahh - you know I love winter....



You can tell I love eye photos?? :P Errh..
Hidden nose! :D
The products I used.
Oh yes, and my latest extensions love :))) Pink & black   
Should have put on more extensions though.... haha I always fall for this one. I guess thin hair is just my thingie XD
Argh. Mun meikkipostaukset on aina yhtä huonoja.
Noh, nyt vedän nallepipon päähän ( yksi niistä, jotka olisi ansainnut tulla postailluksi tänään), livahdan ulos kylmyyden nieluun ja alkaa hurja kilpajuoksu sulkemisaikaa vastaan. Byee!!

2 comments:

  1. Hello!
    Your blog is really nice.
    Loved your new necklace and your baby doll
    super cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nathalia! Nice to hear that ^___^
      That babydoll is also my favourite!! <3 <3

      Delete

Go ahead and make my day :)