10.2.12

Babies coming home

Moro ja hyvää viikonloppua =D Itelläni alkoi nyt 3 päivän vapaat, ihanaa ihanaa - nyt pääsen kiertelemään kaupungille (shoppailemaan) ja lenkille (laihduttamaan) ja ennen kaikkea saan nukkua pitkään (laiskotella) =D Joo, useimmiten mielessäni pyörii tottakai vain nämä kavalat pinnallisuudet, mitään muuta sinne ei mahdukaan. Ei ainakaan näiden kolmen vapaapäivän aikana. Vakavasti puhuen, tiedän että olen keskittänyt blogin pelkästään tämmöisille ulkonäköhömpötyksille, ja kuten aikaisemminkin kerroin, tämä oli suunniteltu juttu. Kaikkihan me tiedetään, että paskajuttuja sattuu kaikille aina välillä, mutta jossain vaiheessa tulee raja vastaan. Viimeisen puolen vuoden aikana olen kuitenkin oppinut suhtautumaan näihin asioihin vähän uudella ja hmh, yllätyksellisellä tavalla. Nimittäin, sen sijaan että kuluttaisin aivan liikaa aikaa ahdistukseen ja vajoaisin synkkyyteen, kanavoin yksinkertaisesti energiani näihin ihaniin pikku hömpötyksiin. Se on pieni mutta kätevä keino tuoda vähän positiivisuutta jokaiseen päivään, ei enempää eikä vähempää. Kaava menee yksinkertaistettuna jotenkin näin: aamuyön unettomat tunnit ja ahdistuksen kasvava voima > mietin tukka-asioita > käännän kylkeä ja nukun.
(Olen myös onnellisesti addiktoitunut ja myönnän sen ;))

Tänään ajattelin mässäillä näillä ihanuuksilla - pienen mieleni piristyttäjiä, internetin rahareikien uutuuksia, raskaalla työllä ansaittujen eurojen hedelmiä: nettiostoksia, joita odotan ilmettäni sulostuttamaan. Siispä sekalaisia ostoksia internetin maailmasta, vauveliinit joita kovasti jo odotan syliini lämpimään:                                                                                                             
Hello! I just wanted to show you my latest shoppings, which I expect to come to me next week. So I spent all this stuff this and last week, and some orders are older. It`s been such a long time the web shops have sent me anything, some items I´ve been waiting for over a month now! I guess that`s because of the Chinese New Year. Well, most of all I wait for these hair extensions, yes :D 
And I feel I have to explain you something - I know I only write about these superficial things, but that`s because I don`t want to write anything else right now. Girly things make me feel more positive, that`s why I put a lot of my energy to them - just to keep away negative energy ^^ So I love girly world to keep my mind away from all the bad stuff that happens to all of us.... No more or less. You know?
Micro rings extensions from  zxhair.com . I bought them in blonde, because I want to dye them myself just to receive exactly the same color result as in my own hair. I ordered these a week ago - they should arrive already!!!
New circle lenses - I thought these might look funny :P These are Angel Violet from circlelens2u.com
Too bad I can`t oreder any other than Angel series, they don`t really fit in my eyes....
A panda hat from Ebay. Haha - I bought this for my sister as a Christmas present, and I loved it so much! Now I finally bought one of my own ^^
It´s so cold here in Finland I decided I need a fluffy fur hat. This is inspired by Minnie Mouse, I think it´s adorable! Also from Ebay, as all the followings.
Some hair squishy balls....
... And a fluffy hair doughnut :P I don`t know why, I rarely keep my hair on a ponytail.
Ahh yes - the one I love the most! A plushie shirt/dress in beige
Rose & pearl bracelet *____*
                                            
Rose necklace - as you can see, I`m so in love with romantic roses right now! They make me feel it´s already spring!
Poodle earrings - too damn cute!
And another pink earrings with flowers - I need LOTS of them, you can never have enough earrings I think...
A big heart shaped ring. Oh yes, this just keeps getting more and more romantic ;D
( > In theory, yes.)
Bright / silver nail rhinestones.


Matte black liquid gel eyeliner. The previous one I bought was cheap and crappy quality. Better luck this time?
And last this nail polish with art brush - now I can paint details to my nails. I used to have these but they all went sticky and bad very soon. I bought this in white, but I`d need many other colors too. Well, it only cost me 80 cents haha XD
Noh, ostin myös jotain meikkisieniä + puuterihuiskuja, mutta tuskinpa ne sentään ketään kiinnostavat. Sori kun en ole jaksanut kuvatekstejä laitella suomeksi, se nyt vaan ylittää mukavuusrajani. No niin, olen muuten miettinyt paria juttua: jälleen blogin ulkoasu vaaleammaksi? Kovasti tekisi mieli jotain uutta ja keveämpää ulkoasua. Yksinkertaistettua tästä blogista tuskin koskaan kuitenkaan tulee, se ei vaan ole mun juttu. Hmm jotain uusia elementtejä voisi myös lisäillä tänne, mutta koska taitoni ovat rajalliset, en onnistu luomaan edes uutta banneria. Oon ihan papu tekemään niitä, vaikka kovasti olen yrittänyt, siksi vanha kunnon dogface teki jälleen paluun ;D Olen myös miettinyt nimenmuutosta blogille, oliskohan ihan liikaa.... kun tuo kökkö nimi on makuuni ihan liian tusinatavaraa ja sehän tulikin luotua vähän kiireessä ja erikoisissa olosuhteissa. Ajattelin jopa ottaa käyttöön vanhan blogini nimen tai jotain sinne päin...... Täysin turhaa?
Argh mitä jaarittelua, nyt ulos ja lenkille siitä, hus!! Perjantai-illan ratoksi tietysti..                                                                                       

6 comments:

  1. Anonymous10.2.12

    ooh, taas ruusukaulakoruja..<3<3 ja röh mua ärsyttää kun noi vaatekuvien mallit on niin laihoja ja kauniita!!

    mun mielestä on kiva aina katella ja lukea mitä ihania juttuja oot ostanut :3

    ReplyDelete
  2. Jeps ja lisääkin ruusukoruja taitaa olla pian tulossa, pahoin pelkään - ja koska innostuessani taidan aina ampua yli, oonkin tässä yrittänyt jo koko illan kattella ruusukuvioista paitaa/mekkoa korujen kaveriksi khihii^^
    Jooh, ois kieltämättä kiva olla tollainen aasialaisen siro & kapea, ja semmoinen isohuulinen mieluiten thnx :D

    ReplyDelete
  3. Ihanaa ja rentouttavaa wiikendiä! <3
    Nui puudelikorvikset näyttää ihanilta *__* Mulla on muuten samat viuletit linssit ja näyttää hyvältä ainakin omissani viherharmaissa silmissäni, mutta jossain valossa näyttävät enemmän siniltä kuin violeteilta! (https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/407978_3053759418037_1084847677_33141106_282367618_n.jpg)

    Mihin vanha banneri hävisi? Se oli ihanan simppeli :< Ei sillä että tuo uusikaan mikään huono oli, mutta vanhempi sopi (mun mielestä) jotenkin tähän tummempaan ulkoasuun :) Pilkkutausta on kans kiva! Älä nimee vaiha, musta sun nykyinen bloginimi on just hyvä! :) Mikä siinä on niin tylsää? Se, että se on ollu niin kauan vaiiii...? ;o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vanhaa banneria ei pystyny käyttää tän pilkkutaustan kans, ku siinä on niin terävät mustat reunat joten vaihdoin tän. Tää on itseasiassa tän blogin eka banneri ja oli mulla käytössä koko syksyn :D Mä en kyl kestä mitään simppeliä, mun silmissäni täytyy vilistä kuviot ja vaaleanpunainen että tunnen oloni kotoisaksi ^^ Buhuu mulla on vaan ikävä vanhaa blogiani ja haluun tästä samanlaisen, vähän persoonallisemman ja jostain syystä tän nimi rassaa vastaan koko ajan ömgh.

      Oho aika sinisiltä nuo linssit tosiaan näyttävät - ite en kyllä olisi halunnut sinistä mutta saa nähdä miltä näyttää. Saisivat nyt kyllä jo saapua kun en malta odottaa.... ^^

      Delete
    2. Son totta, makuasioista on turha kiistellä ^__^ Millä muuten käsittelet kuvat ja askartelet bannerit? Mä en oo vieläkään saanut aikaiseksi tehdä tota banneria, mut nyt tässä oon vähän koodaillu tota v2 tohon blogiin, sa nähä mitä siittä tulee :D Mut räpeltäminen on kivaa, voih... munkin vanha blogi oli semmonen musta-pinkki bling bling pläjäys, lääh *__* Siit vaan sit kasaan unelmablogia ^_^ Tosin onneksi blogiakin voi muunnella aina kun kyllästyy.

      Joo, ne on tosi sinertävät, valitettavasti. Ainakin mun silmissä, ja tossa ulkovalossa. Sisävalossa viuletit. Oon silti tykännyt niistä, yhdet suosikeistani :) Mua harmittaa kun suurin osa linsseistä on suunniteltu ruskeasilmäisille Aasian markkinoiden takia, niin ruskeatkin linssit silmissä näyttää hyvin karuilta... Toivottavasti siulla näyttävät hyviltä!

      Delete
    3. Käytän vain Gimpiä, ei mulla mitään hienouksia ole :O Noh sillä saa kätevästi paranneltua ainakin kuvien laatua ja tekstit kuviin. Saisi kai sillä tehtyä paljon muutakin mutta ei ole tullut opiskeltua sen käyttöä hirveän pitkälle edelleenkään hehh.. Bannereita en osaa tehdä muuten ku ite vääntämällä jossain Paintissa tai sit teen Picnikissä jotain lisäkivaa.

      Jooh toi on totta että ne on ruskeasilmäisille, mutta toisaalta ruskeissa silmissä ei paljon eroa näy tummuudessa yms kun siihen päälle linssin asettaa. Isoin miinus circleissä omalla kohdallani on tosiaan se etteivät ne oikein sovi silmiin, ja oma vaalea sävy näkyy aina jostain välistä linssin alta. Huohh. Joo toivotaan että näiden sävy kuitenkin vastaa edes jokseenkin odotuksiani!

      Delete

Go ahead and make my day :)