28.3.12

Spring Cleaning

Hellouu! Tänään mulla ei ole mitään varsinaista aihetta, josta kirjoitella, ehkä mun ehtymätön lähteeni on nyt sitten vihdoinkin tullut tiensä päähän.
Kuten  huomaatte, ulkoasu koki vihdoin muutoksia, ja itse ainakin tykkään tosi paljon. Vanha, musta ulkoasu alkoi kovasti ahdistamaan, ja syy siihen luultavasti nyt ainakin tämä kevätaika. Huomasin, että blogissa vierailu ei ollut enää niin kovin mieluisaa, en ollut koskaan tyytyväinen näkemääni ja se synkkyys pilasi jotenkin kaikki postausten perimmäiset ideat, puhumattakaan siitä, että se himmensi kaikki valokuvat. Pidin kauan kiinni vanhasta ulkoasusta, koska halusin nykyisen blogini olevan suoraa jatkumoa vanhalle blogilleni jota rakastin yli kaiken - mutta eihän se niin mennyt. Vanha blogi edusti eri elämää ja elämäntilannetta, ja koen, ettei näillä kahdella blogilla ole mitään tekemistä keskenään > oma tyylini kirjoittaa ja bloggailla on vaan muuttunut niin paljon viime kesästä. Joten nyt on jotenkin helpottunut ja raikastunut olo, kun blogi sai kehittyä muutaman askeleenmitan lisää. Justiinsa nyt olen tähän ulkoasuun oikein tyytyväinen ja toivon, etten palaa koskaan takaisin mustaan.

Hello everybody! As you can see, blog`s layout has changed. I didin`t feel good with that old black backround anymore, it felt so depressing. I realized I hated seeing my blog every day so I started staying away more and more often. Also all that darkness somehow ruined the photos and all. AND I don`t want this to look like a teenage blog as it isn`t!
I know I wanted this blog look like my old blog - because I loved that blog so much-, but so many things has changed since that and I must admit this blog represent completely different life situation and I feel these two blogs have nothing in common anymore. My style of writing and making a blog has changed so much since last summer.
Right now I`m very happy how this blog looks like and I`m actually relieved that I made the changes I had planned for so long. Finally!


Sitten muutama askel blogin kehityskaaressa taaksepäin: olen havainnut kummallisen ilmiön tässä viime kuukausina. Lukijoiden määrä on ollut mukavassa nousussa - kiitos siitä -, mutta kommentoijat ovat tuntuneet kaikonneen blogista täysin. Se harmittaa kyllä, myönnetään, koska mulla oli oikein mukava ajanjakso, jolloin kommentteja sateli, ja sehän on tavallaan se perimmäinen kiitos vaivasta, jonka on nähnyt blogin eteen. Tuskin kukaan bloggaaja pistää pahakseen kommentteja - palautteen saaminen kannustaa jatkamaan. Itse olen oikein tyytyväisenä yleensä kirjoitellut juttujani tuli kommentteja tai ei -edelleenkin teen tätä suurimmaksi osaksi omaksi ilokseni-, mutta jossain vaiheessa sitä olisi oikein mukava päästä jakamaan ajatuksiaan aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Tilastot kertovat kuitenkin, että oikein kivasti väkeä käy päivittäin, mikä on kyllä sinänsä jo oikein kiva huomata.
Noh, myönnän että itsekin lueskelen blogeja enkä varsinkaan nykyään malta jäädä kovin usein kommentoimaan - en ole ylipätään hirveästi ehtinyt toisten blogeissa vieraillakaan. Äh, nyt kyllä taisin mitätöidä edeltävät ajatukseni, mutta hei, omasta mielestäni olen kyllä edelleen pitänyt yllä kommentointia ihan kohtalaisesti. Ja voihan vaan olla että tämä blogi on lakannut kiinnostamasta tiettyä kommentoijaryhmää, ja uudet lukijat eivät ole samanlailla innokkaita jättämään palautetta. Tai sitten tätä ei vaan oikeasti kukaan lue ja piste. Ömm. Eihän sille sitten oikein mitään voi.


Then something I`ve noticed during last few months.... This weird phenomenon called commenting. I`ve got many many new followers which is great and I`m grateful for that, but at the same time people stopped giving me comments.... That`s so weird as I can see from the statistics that many poeple visit my blog daily. There was a time when I got many comments for each post and that`s ofc the thing that really keeps you going - getting response after the hard work you make.
I think maybe some old readers haven`t been reading my blog anymore and new ones don`t feel like commenting yet. Or maybe nobody reads this blog regularly and all my visitors come randomly from Google every day. 



Tämä oli yksi muutamasta rästipostauksesta, joita alottelin jo kauan sitten, aargh, niitä vaan kasaantuu ja kasaantuu. Jostain syystä en sitten saa valmiiksi mitään nykyään, sinne ne jäävät lötköttämään arkistoihin, ja sitten tulee uusia aiheita ja uusia aikoja, ja kaikki tämä vaiva on taas kerran piilotettu pölyttymään. Sama kohtalo tuntuu olevan kaikilla mun pohdintapostauksillani - en vaan saa julkaistua niitä, vaikka olisivat ihan asiapitoisiakin. Yksi pieni ja tyhmä syy on ainakin kuvien puute >> koska en halua julkaista pelkkää tekstiä ilman kuvia, ne jäävät odottamaan aiheeseen sopivaa materiaalia ja sitähän päivää ei koskaan tule että ottaisin asiakseni kuvailla neutraaleja kuvia ilman sen suurempaa syytä.
Saa nähdä, löytävätkö ne muut unohdetut tekstit koskaan tietään tänne asti... Mutta niin  -you can`t save them all ;D

This was one of the few posts that had been waiting in files for too long. For some reason I can`t get them done, especially the posts with real thoughts have been forgotten there and never being published. One stupid reason for that is the lack of photos - I must attach some photos to every post I make and well, there just aren`t any left for these posts.
Maybe I will never publish those other forgotten posts, but hey.... you can`t save them all..... ;D




4 comments:

  1. Anonymous28.3.12

    mun mielestä tää vaaleanpunainen tai mikä onkaan ulkoasu on ihana! Raikas ja sopivan tyttömäinen ;)

    Itse en omaan blogiini saa kovin usein kommentteja, mikä tietysti välillä vähän harmittaakin, mutta silloin kun on vaikkapa kaksikin kommenttia tullut niin jippii! - sitä riemun määrää :D

    psst, olen saattanut välillä kaivata Dudun kommentteja ;) vaikka sun ei olekkaan mikään pakko mulle kommentoida ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla ja ihanaa että jaksat ahkerasti jättää kommentteja tänne! Niinpä se on vaan sellainen piristys päivään kun on saanut jotain (kivaa) kommenttia. Ei se kommenttien puute haittaa, mutta jos viikkokausia menee eikä yhtään palautetta tule, alkaa tuntua siltä ettei ketään kiinnosta jne...
      Heheh tästä valaistuneena aionkin nyt olla itse vilkkaampi kommentoija, ihan vain hyvän mielen vuoksi - sun blogiakin kun olen lukenut ahkerasti koko ajan! ^__^

      Delete
  2. Hum I think less people comment maybe because you have the word verification on. Sometimes is hard to read the words and can take a while to finally get the comments to be accepted. Just an idea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh that`s something that I didn`t have thought of. Good tip, thanks! :D

      Delete

Go ahead and make my day :)