9.1.12

Watching the days go by.

Sori seuraava negatiivisuus, mutta: ärsyttääärsyttää! Niin, niitä päiviä taas - ne kaikki pieleen menevät pikku jutut, jotka muodostavat yhdessä kokonaisuuden: Paska Päivä. Mistähän sitä ah niin piristävät kuulumiseni aloittaisinkaan... Aamusta? Kun erittäin stressaavasti nukutun yön jälkeen -ja aamulla autuaasti uudestaan nukahdettuani- itse räksyttävä Saatana eli pikkurakki puuterihuisku alkoi pitää mekkalaa rappukäytävässä ( tai sänkyni vieressä, siltä se ainakin kuulosti). Myönnän, että sen kuullessani huusin niin kovaa kuin pystyin tiettyjä valikoituja sanoja. No, se pikku paska hiljeni, mutta eihän siinä auttanut kuin nousta ylös ja pistää aluilleen tämä hehkeä uusi aamu.

Noh. Sellaista mukavaa ja piristävää tänään. Kaiken kruunasi se, että vietin päivän oikein miellyttävästi iltavuorossa, vaikka kotona odotti koulun puolivalmis etätehtävä, joka pitäisi huomiseksi saada valmiiksi. Kuka tietäisi jotain makro- ja mikrotasoista liiketoimintasuunnitelmaan liitettynä, ja ketä kiinnostaisi ottaa siitä selvää pitkän iltavuoron jälkeen päivän ensimmäisinä vapaina tunteina? Pläääääh.

Ai juu: myöhästyin bussista keskustassa. Kela ei suostu korottamaan asumistukeani, soitin sinne. Kaupassa ei ollut leipää. Nakit paloi. Kaveri oli merkinnyt feissiin järkyttäviä kuvia musta. Naamamasennus. Joku soittaa musiikkia seinän takana. Koirakin haukkuu taas. Etätehtävä. Etätehtävä. Etätehtävä. Stressi. Ahdistus. Vitutus.
..........



Today was such a bullshit day for me. Everything went wrong, nothing went right. I`m so pissed off right now I can`t concentrate on anything. Argh. I should do my school work but don`t want to, have no interest. Sooo stressed out! I just wanna go to sleep but I know I can`t get any sleep right now. Ohhh I wish this day would be over soon!


Muuta ajateltavaa..........


Uuvvet kynsitarrat saapuivat.
New nails stickers arrived.
Muffini wet waipseja, siis KuppiKakeja ehe ehe.
Cupcake wet wipes ;)
Päivän ärsyttävät #1: se, jolla on kaikki hyvin.
Lakkailin uudet kynnetkin vihdoin. Tiikerikynnet. .......................nysäkynnet.
Today`s nails - simple tiger stripes.


Now....... I have only 1 thing to say to this world:


;D

2 comments:

  1. Anonymous9.1.12

    ihanat kynnet! voisin ehkä vähän matkia sua tossa kuviossa ja väsäillä itselleni samanlaiset ;)

    ReplyDelete
  2. juuh mä tein noita tiikereitä paljon viime talvena ja päätin että ois taas aika =D nuo on tosin semmoiset 3 minuutin kynnet joihin voisi keksiä paljon kaikenlaista kivaa näperrystä lisäksi ^^

    ReplyDelete

Go ahead and make my day :)