23.1.12

Jotain tylsää taas > shoppailut, meikit jne..

Uskoisitteko, jos sanoisin, että elämä on käynyt.... oudoksi? En osaa selittää sitä, mutta varsinkin pari viimeistä päivää on olleet vaan niin sairaan outoja, että hirvittää. Tsiisus joo. Kylläkyllä, arki pyörii jne, mutta jotain on toisin, enkä pysty sitä selittämään. Ehkä tämä on taas näitä kuukauden kohokohtia, kun aivot käyvät ylikierroksilla ja pyörittävät tapahtumia päässä vähän turhankin innokkaaseen tahtiin. Tuntuu vähän kuin... eläisi saippuaoopperassa?
Epätodellisuutta. Odottamattomia tapahtumia. Ihmiset. 
Joo. Vähän sinne päin.
Joten palataksemme ihanan turhaan arkeen: jotain kituvia ostoksiani viime viikolta, eipä tässä muutakaan tänään:

Would you believe me if I said that my life`s been so...... strange lately? I can`t explain, but the last few days have been really weird. Hello yeah. It`s like living in a soap opera or something. The people... unreal feeling... unexpected incidents. Yes. Something like that.
So, that`s why I wanna bring some safe and everyday things back to my mind >> some of my latest shoppings (not much, but that`s all I got for now....), here U go:

Kengät Seppälän alesta - pakko oli saada vaaleanpunaiset kengät =) 8e.
Winter boots from Seppälä - I had to have them because they`re pink =) 8 euros, on sale.
Pinkki toppi Seppälä 5e, raitatoppi Kontti 2 e =D
Pink top from Seppälä 5 euros,  stripe top from Kontti 2 euros =D



Päivän lookin inspiraationa tämä kummallinen fiilis: sama naama, mutta jotain on muuttunut ^^ Tykkään monenlaisista tyyleistä, ja yksi kiva on tämä klassinen glamourlook: valkoista luomiväriä + punaiset huulet + kiharat. Itselläni tietenkin mukailtuna versiona, koska töissä on jokseenkin epämukavaa ja noloa olla liian glamöörinä, ja täytyyhän sitä silti näyttää itseltään =D
(Kuvat otettu työpäivän jälkeen, joten kiharoista ei enää tietoakaan...)

Today I wanted to create a glamour-look. You know, red lipstick, white eyeshadow, curls. Ofc I chanced it a bit more casual, cos I don`t wanna look too glamour at work and after all I wanna look like me! 
(These pics have been taken after a long day at work, so no curls left as you can see....)


(Ja tuo tukka on oikeasti edelleen pinkki!)
(And my hair is actually still pink irl!)
(My fave red lipstick >> my mom got it as a gift from abroad I think over 20 yrs ago - and I took from her and still use it!! It`s awesome =D !!)

2 comments:

  1. uh, epistä kuin tyylikäs olet! ja dieettipäiviksen mukaan onnistunut hyvin laihdutuksessa, voi kun itse onnistuis yhtä hyvin!
    Jään lukeen koska blogisi erottuu massasta ja on nätti:)
    Minun blogianikin saa tosi mielellään lukea ja kommentoida http://kopioko.blogspot.com/ tuolla!
    Aiheena on mielenterveys, mutta myös muita aiheita, aika laaja-alainen blogi muttei mikään perus lifestyle tai päiväkirja:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oijee kiitos! Kiva kuulla ja tervetuloa tänne! =D

      Täytyypi käydä tsekkaamassa sunkin blogia, kuulostaa mielenkiintoiselta! =)

      Delete

Go ahead and make my day :)