4.1.12

Pinky Pink Wig

Olen alkanut taas kaivata kaikkea ihanan söpöä mitä harrastin viime kesänä; pinkkiä, tyttömäisyyttä ja japanilaisia pehmoleluja, ja kaipaan edelleen menetettyä vaaleanpunaista tukkaani. Sitten muistin, että en olekaan vielä esitellyt pinkkiä peruukkiani, jonka tilasin joulukuussa ja josta lupasin kertoa lisää. Tämä muovinen roadkill siis on Ebaysta ja hintaa semmoiset 15 e tai vähän alle. Tilasin aivan hetken mielijohteesta, en suunnitellut edes käyttäväni sitä missään. Hautasin sen johonkin kaappiin joulun tieltä, ja nyt vasta pääsin sitä kunnolla kokeilemaan. Vappuna viimeistään olisi tarkoitus vetäistä tämä päähän ihmistenkin ilmoille, ellen keksi parempaa kevään aikana jostain ( tai jollei oma tukka ole palautunut kyseiseen väriin takaisin, mikä on myös erittäin toivottavaa, luonnottomuus kunniaan =B)

I`ve started to miss all cute things, pink hair and japanese kawaii plushes. Then I remembered I still haven`t showed you that pink wig I ordered from Ebay a month ago. So I tried it on for the first time today, and at the same time I had a change to try on the lashes I haven`t used yet. Even this is a very cheap, plastic wig and looks like a pink roadkill, I love it. It cheered me up and now I think I REALLY want pink hair back...... ;)
Tässä kuvassa väri on lähinnä aitoa, eli jokseenkin kellertävää pinkkiä. Hyvin kirkas väri se on kylläkin, hillitympikin olisi kelvannut =D
In this picture the color looks mostly as in real life, but one thing you can`t see is that the color is very very shocking bright - I would`ve settled for less =D
PINK HAIR
Without flash.

Ostin tänään myös uuden kuivashampoon, tämä Klippoteket Styling Dust & Dry Shampoo oli Sokoksella alessa. Hyvältä tökötiltä vaikutti (suihkutin peruukkiin, josko se olisi vähentänyt sen muovista kiiltoa), mutta uuh älkää hengittäkö suihkutettaessa, tämä ahdistaa kunnolla hengitysteissä!
I bought this from sale today, since I needed new dry shampoo. I tried to use this on my wig so it wouldn`t shine that much. I must warn U, don`t breathe this, it`s quite painful since this stuff is quite strong. 
Halusin myös kokeilla vahvempia, näkyvämpiä ripsiä pitkästä aikaa, nämä myös Ebaysta. Näyttävät hyviltä ja tuuheilta paketissa, mutta h*lvetin vaikea saada nätisti silmään.
I also wanted to try these fuller lashes. They look good there but are so damn difficult to use.
Näiden isoin ongelma on nauha: se on yläpuolelta vaalea, eli vaatii lisää peittelyä paikalleen liimaamisen jälkeen. Lisäksi nuo on kaikki erikokoisia. Halpikset.......
The biggest problem is that white area on the top of them; it must be covered after putting on my eye. And also they all look a bit different!
Tältä näyttävät simmussa. Tykkään pituudesta ja tuuheudesta, suurentavat myös ihanasti silmää ^^
On my eye they look like this. Nice length and volume and they make my eyes look bigger!
Ai juu, laitoin tuon cupcake-söpöläisen puhelimeen killumaan :3
Oh yes, I put that cute little cupcake on my phone strap, now I can keep that yummy with me all the time ^^
Hmm--- vielä sananen tästä blogista. Olen miettinyt tämän blogin tarkoitusta, ja kokenut, että blogi on ollut suoraan sanottuna ihan helvetin tylsä viime aikoina. Haluaisin, että WD menisi takaisin vanhan blogini suuntaan, eli söpöyteen ja sen sellaiseen. Edelleenkin eniten haluan kirjoittaa vain tyttöjen jutuista ja turhamaisuuksista, koska itse en saa tarpeekseni sellaisista blogeista ja kaipaisin niitä vielä lisääkin =D  Haluaisinkin tehdä enemmän juttuja maskeerauksista, niinkuin joskus muinoin vuosi sitten kun aloitin edellisen blogini. Maskeerauksilla tarkoitan erilaisia kauneusmeikkikokeiluja, mutta myös erilaisia lavameikkejä ja fantasiameikkejä olisi ihana päästä jälleen testailemaan.
Samoin olen huomannut, että asukuvat ovat jääneet melkein kokonaan talven aikana, mutta nojoo, eipä tuossa pukeutumisessani mitään spesiaalia olekaan ollut vähään aikaan. Siihenkin siis toivon panostavani enemmän tulevaisuudessa =B Ja vielä tuo suurin ongelma, eli edelleen valon puute itse tapahtumapaikalla eli kotonani, minkä vuoksi odotan kooovasti kevättä ( tai ostan vihdoin tehokkaamman valaisimen!).
Eniten haluan itse nauttia työni tuloksista, eli toivon selaavani joku päivä blogin arkistoja ja olevani tyytyväinen siihen, että tallensin tietyt jutut tulevaisuuden varalle. Yksinkertaistettuna: tällä hetkellä blogin tarkoitus on kerätä ehtymätöntä talvivarastoa; toivon, että jatkoa ajatellen elämäni ja mielikuvitukseni pitää jatkuvan nälän poissa :3

2 comments:

  1. Anonymous4.1.12

    oolalaa mikä tucca! :)

    ReplyDelete
  2. Eiks vaan ihan supersöpö ;D

    ReplyDelete

Go ahead and make my day :)