10.12.11

***Hair & Nails Update***

Sori vielä vähän samasta aiheesta. Tämmöinen tää nyt siis on. Ei ihan perfecto, mut kyl tää tästä. Khehh, tarkoitus ei ole näyttää yläasteikäseltä tai gootilta tai jltn, mutta kun nyt vaan satun tykkäämään tuollaisesta tukasta. Vähän teki mieli muutenkin leikitellä meikillä punaisen tukan kanssa =P Yritin oikeesti ottaa kuvan myös ilman salamaa, mutta ei se oikein näinä aikoina ota onnistuakseen. Salamavalo on kylläkin tunnetusti hyvä ystävä, tekee naaman valkoiseksi mutta silottaa upeasti samalla kaikki luonnollisuudet kasvoista, ja kirkastaa se kivasti tuota tukan väriäkin ^^ Kiitos taas salamavalo, kaikesta.

So this is my red hair right now. It`s not perfect, but I`m getting there. I love that camera lightning makes my face look so ... unnatural haha ^^ I`m not trying to look like a teen or goth or anything, I just wanted to play with my hair and makeup :3

(Olen niitä yhden ilmeen ihmisiä =D En osaa poseeraa p****n vertaa ^^) Mutta väri siis tehty tummaan pohjaan ja vaaleiden osioiden päälle. Väri: Live Red Passion. Pidennyksissä sama väri, paitsi vaaleissa pidennyksissä Live Real Rediä ja vähän Red Passionia päällä.
(I see I`m one of those people who only have one expression on their face ^^) The color has been made with Live Red Passion. I dyed the darker extensions with the same color, and blond extensions with Live Real Red + a little bit of Red Passion too.

Tässä vielä yhet kynnet tältä viikolta, ettei mee aina pelkäksi hiusfiilistelyksi.... Oonpa tainnut tehdä samankaltaiset aiemminkin, mut noi kukkatarrat on vaan niin käteviä ;D
And here`s random nails from earlier this week..... Again with flower stickers :3




Tää söpö käväisi itsenäisyyspäivänä täällä - Joannan koira 2/3. Täytyy muistaa postailla siitäkin vielä ^^
She stopped by on Independende day. I`ll post about it soon, too ^^
Öököö, ny meen vetää meikkiöverit ja alottelee iltaa. Heipat!!

No comments:

Post a Comment

Go ahead and make my day :)