30.1.13

Marshmallow vs. Zombie

Hellouu! Arvatkaa kuka teloi koipensa ja viettää nyt hiljaiselämää kotosalla? Joo. Viikonloppuna kävi ikävästi ku kaaduin jalkani päälle ja onnistuin saamaan polven sijoiltaan... Huhhuh mikä näky kun luu törrötti siellä missä sen ei pitänyt olla. Yhh. Onneks ensihoitajat sai jalan näyttämään taas normaalilta ja iski mulle kunnon kipulääkitykset.

Nyt siis kotona istun neljättä päivää ja huoh. Pidemmän päälle kissa on hiljainen seuralainen.

Aika palata blogiin


Mulla on ollut kaikenlaisia ideoita bloggailuun viime aikoina, mut en oo jostain syystä saanut aikaiseksi niitä toteuttaa. Johtuu varmaan osittain siitä, että en oo jaksanut ladata kameraa ja oon vaan räpsinyt huonoja kuvia puhelimella :P Mutta yritän, yritän.

Hmm. Mun piti joskus selittää tästä tukasta... Itku melkein tuli kun katoin ihania vuosi sitten otettuja tukkakuvia, joissa pidennykset olivat tuuheat ja oma tukka mallissaan. Uudenvuoden jälkeen nimittäin revin viimeisetkin micro ringit päästä ja päätin alkaa kasvattaa takaisin omaa tukkaa. Pysyttelen siis klipseissä tästä lähin. Syy siihen päivänselvä: pidennykset on tuhonneet semmoiset 70% omasta tukastani ja nyt mulla liehuu päässä omituinen ohut lyhyt harakanpesä, jossa ei jälkeäkään omista ihanista hiuksistani joskus muinoin. Ei näin.

"Kevät" on toki tuonut ison inspiraation vyöryn elämään. Oon innostunut jälleen kerran pastelliväreistä ja tottakai vaaleanpunaisesta... Aloin tässä eilen miettimään josko lähtisi blondaamaan tätä tukkaa ( se kun on ihan lyhyt tällä hetkellä), ja kokeilisi Cyberiin tulleita pastellivärejä... Vaaleanpunaista....



Nuo Candy Floss ja Marshmallow ois aika  jees... Ajattelin  kokeilla molempia sekaisin, niin että vaaleanpunaisen seassa olisi pari tupsua lilaa... Unelmatukka   Eka pitäis vaan blondata jne... Tekisinkin sen heti, mutta tuo miesystävä jota olen tapaillut ei hirveästi innostu ajatuksesta... Mitä? Milloin olen välittänyt miesten mielipiteistä?! Ruskean tukan täytyy lähteä!!
Lyhytkin tukka voi sitäpaitsi olla älyttömän mielenkiintoinen pelkästään värinsä puolesta. Aikomus on myöskin tilata lisää klipsejä kunhan raha antaa myöten ja tuunata niitä sitten tietysti taas omaan päähän sopiviksi. Ja ehkä siellä jossain taustalla omakin tukka herää jälleen henkiin.

Tällä viikolla sain myös kaikkee kivaa piristystä Ebaysta:


Kuten näkyy, olen hurahtanut kultaan :) Ja koska olen tämmöinen korufriikki, oli taas aika päivittää killuttimia. Ah Ebay tämä suhde kestää..........!
Olen niiiin happy kun sain tuon Titanic-korun, ja se saapui vieläpä reilusti alle viikossa! Idean sain Suin blogista, ja pakkohan sitä oli heti lähteä matkimaan heh... Koruja olisi saanut vaikka minkälaisissa väreissä mutta alkuperäinen sen olla pitää vaikka en muuten suuri sinisen ystävä olekaan. Ja hei Titanic on aina Titanic.

Sitten toinen kummallinen hulluuteni kohde, jonka muuten bongasin myös ensimmäisen kerran samaisesta blogista >>> Barbie! Oi oi.


Molemmat myös Ebaysta tottakai. Kaulakoruja löytyi vaikka millä mitalla, mutta tämä nyt sitten vei voiton. Logo on siirtokuva, joka silitetään vaatteeseen kiinni. Etsin parhaillaan kivaa t-paitaa, johon sen liittäisi. Näillä eväillä sitten kohti kevättä tyttöilemään :D




Barbeista päästäänkin tv´n ihmeelliseen maailmaan. 
En tiedä, mitä mieltä muut ovat sarjasta The Walking Dead, mut muhun uppoo walkerit ihan täysillä. Olen tuijotellut kaikki ilmestyneet jaksot Couchtuner-sivulta ja innolla odottelen jatkoa. Facessa on nyt ilmeisesti noussut nää deadyourselfit isoksi hitiksi, ja zombie mustakin sitten kuitenkin tuli.


..............Jottei elämästä tulisi liian imelää ;)

Silmät ei ihan istu päähän. Niin...

4 comments:

  1. Please forgive me I'm too lazy to google translate right now x.x (it's always a mess when trying to translate Finnish anyway XD)

    Are these hair dyes you consider using in the future? :D I love pastel hair! I was thinking about buying a nother wig (since I don't want to bleach my own hair now that it's so long).

    And I really love the Heart of the Ocean necklace ♥ May I ask how much it was? I love that shade of blue! *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah I understand, actually I´m the one who´s lazy for not translating this in English :) But yes, the post says that because spring is coming I´d really like to dye my hair lighter again... pastel pink with some lavender would be wonderful. I think I´m going to do it as I took off my extensions and my hair is quite short at the moment... and brown :P I need some special colors to my hair, just can´t live without :D

      This is the seller I bought the necklace from:
      http://myworld.ebay.com/europe-wholesale?_trksid=p2047675.l2559
      Only 3 dollars! And it came to me in 4 days ( usually takes about a month..) so I really recommend this seller. They also had them in different colors, I guess I´ll order another in pink :)

      Delete
  2. Hej, nakkasin sulle haasteen! :> http://the-cliche.blogspot.fi/2013/02/blogihaaste.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oujee kiitti! Täytyypi perehtyä :)

      Delete

Go ahead and make my day :)