28.10.11

Hyvin hyvin vihainen.


Nyt on sen verran vähän sanottavaa tästä päivästä, etten jaksa edes sitä sanoa, eli jos negatiivisuus ahdistaa, mene pois, äkkiä.

Aivan perseestä ja yhtä helvettiä. Näitäkin päiviä on joskus, ja pakko päästä tänne huutamaan. Olis tehnyt mieli hakata jokainen asiakas töissä ja samoin työkaverit. Repiä joku auki. Kun olis voinutkin. Iso angst, taas se tuli. En jaksa kaunistella nyt, hymyt ja naurut jääköön toiseen päivään: mun elämä on niin pyllystä ettei sinne päivänsäteet paljon pilkistele. Toisilla menee hyvin, toisilla normaalisti. Mulla menee aina sieltä siedettävyysrajan alapuolelta, siis sietämättömästi. Kiva ja voi helvetti. Näitä päiviä on jo liikaa.

No mutta. Kuvapläjäys on vain osittain negatiivinen - varoitan etukäteen. Hankintoja viime ajoilta + muuta sieltä täältä...

No translations today....

Keskusta sai vihdoin Glitterin tilalle Ninjan, löysin sieltä starakorvikset. Vähän kallis paikka, kyllä. Uus meikkipeilikin on tullut hankittua teipatun tilalle, pinkkinä tietty ^^
Negaa: Jo TOINEN Ebayn sormus putkeen tuli perille hajalla!! SAATANA. En kyllä ala lähettelee takaisin, mut enpä kyl tilaa enää sormuksiakaan. Tota pääkalloa odotin kyllä tosi paljon, näin meillä.
Tän neuletakin ostin jo pari vkoa sitten, ihanan herttainen ja iso lötkö, ostin älläkoon tarkoituksella ( ja koska se oli alessa)...
Kynnet @eilinen. Nykyään oon jaksanut laittaa uudet kynnet vain kerran viikossa, kun vapaat lähestyy =D
Negaa! Ostin vihaisena ja väsyneenä duunin jälkeen tän kasvismössön..... En katsonut kunnolla sisältöjä, katoin vaan hiilarit enkä tajunnut et tää oli kokonaan melkein maissia ja hernettä. Melkein sama ku perunaa tunkisi naamaan. Söin kyllä, koska en ala heittämään ruokaa roskiin. Ja täytyy sanoa että ihan taivaallisen hyvää oli! ( ...tarkoittaa pahaa mun dieetille...) Dieetti muutenkin tökkinyt. Ei yhtään pudotusta koko viikkona, pahaa ruokaa ja silti viime lauantain jälkeen +900g ja en halua edes ajatella asiaa sen enempää.
Seuraavan kaivoin arkistoista. HAhaha joku saattaa muistaa mun menevät muuttumisleikkini kun tein meikkipostauksia viime tammikuussa...  Syy kuvan uudelleenjulkaisuun on väsyneet ja loputtoman ilkeämieliset teiniaiheiset vitsailut kaverin kanssa, ja koska nyt tunnen taantuvani entistä enemmän teinin tasolle itsekin, katsoin aiheelliseksi havainnollistaa tämän ah niin raikkaan vitsailumme kuvamateriaalin kera... siispä:

Emo- look by Dudu.
(Aiheeseen liittyen: haluaisin oikeasti jonkun lävärin näin vanhoilla päivilläni, huuleen tai jotain täntapaista....)
Enpä taida uskaltaa.

No comments:

Post a Comment

Go ahead and make my day :)