20.3.13

Multicolored Dudu (=lavender hair, finally!)

Moii, täs pari kuvaa uudesta tukasta.. Kyllästyin taas pinkkiin, se tuntui niin nähdyltä, ja pakkohan sitä laventelia oli lähteä testaamaan. Pinkki siis haalistui tukasta ja pää oli jälleen jotakin blondia muistuttavaa, joten ostinpa eilen hetken mielijohteesta Crazy Colorin Lavenderin. Pähkäilin myyjien ärsytykseksi pitkään, mikä väri tähän päähän kannattaisi läträtä, ja tähän päädyin. Siis oli tarkoitus tulla laventelia eli todella vaalea lila, mutta koska tukassa oli vieläkin keltaista jäljellä, jouduin värjäämään kahdesti jotta tulos oli peittävä, ja vähän tummempihan siitä tuli kuin oli tarkoitus. Mutta tiedän että tämähän tästä vain vaalenee ja haalenee joten eipä hätiä.

Ikkunan edessä otetut kuvat hiukan pastellisempia kuin todellisuus, ihan viimeisestä kuvasta näkyy aidompi lopputulos ( ei vaan ollut kovin imarteleva kuva joten jätin vimpaksi)
Vähän tämä lähentelee sitä ponitukkaa, josta olen haaveillut ja nuo vaaleanpunaiset lisäkkeetkin istuvat ihanasti sekaan :) Kiva olla taas purplena, mutta miks nyt sitten haaveilee taas vaaleanpunaisesta?

Hi, I dyed my hair once again and this is the result... It was supposed to be lavender but became a bit darker because I had to dye it twice so it would cover all the yellowness. Dyed extensions as well and added pink extensions too. This is quite close to that pony hair I dreamed of :)


Laventelin lisäksi toisella värjäyskerralla sekoitin joukkoon vähän Stargazerin Plumea, se teki lopputuloksesta kirkkaamman.

Ekalla värjäyskerralla ( pelkkä lavender + hoitoainetta ) pää näytti tältä. Pesty ja föönattu tukka oli huomattavasti vaaleampi ja ei siis peittänyt keltaista kunnolla.

Haha hyllyiltä alkaa löytyä Crazya jos jonkinmoisessa sävyssä :D Vois toki opetella joskus siistimään nuo hyllytkin, hyi :P

Ja tuossa siis se lopputulos näkyy parhaiten. Jooo, en jaksanu pukea housuja kun kaikki leggarit + sukkikset pyykissä :D En kulje noin ulkosalla varsinkaan tähän aikaan vuodesta :P

Hmmmmmm... Pitänee varmaan vielä värjätä loputkin blondit lisäkkeet ihan vaaleanlilaksi, niin riittää sitten lisäkettä jokaiseen värin haalistumisvaiheeseen...

No comments:

Post a Comment

Go ahead and make my day :)