22.2.13

Hair chalk!


Huomenia ---- se ois upean pilvinen perjantaiaamu näemmä ja vieläpä kaikkine herkkuineen ( ehkä saamme tänään vielä hiukan räntäsadetta. Vettä, jos on onnea.)
Noh, johan se valoilmiö meitä jo peräti kahden päivän ajan pääsikin koskettamaan. Vieläkin häikäisee :P

Ja nyt kun olen päässyt jaarittelemaan säästä, aika siirtyä lemppariaiheeseen eli hiuksiin, niinpä niin :D
Sain siis tilattua yhden tapauksen, joka on himottanut jo pitkään siellä sun täällä netin maailmassa... Mun tukkaongelmiini on nyt sitten viimein keksitty maailman simppelein ratkaisu, nimittäin hair chalk eri hiusliitu! Sillä saa värjättyä tukan kuin tukan hiusväristä riippumatta, ja lähtee pesussa pois. NICE! Aion toki edelleen värjätä vaaleanpunaiset haituvat, mutta hiukan chalkin kanssa leikittelemällä ei tuo my little pony- unelmakaan ole kovin kaukana. Ja ah, juurikin mun kaltaiselle hiusvärifriikille, joka kyllästyy ja janoaa jatkuvasti uusia kokeiluja uskaltamatta silti kaikkea lähteä toteuttamaan... perfect!

Arvatkaa vaan, onko mulla vielä jossain vaiheessa turkoosi pääkarvoitus... Ja niitä liukuvärjäyksiä pääsen testailemaan vaikka päivittäin. Aika jees. 
***En malta odottaa***
Tilasin Ebaysta tämmöisen pakkauksen, jossa 12 liitua. Ainoa, mikä tuosta puuttuu on pinkki väri, mutta tilaan sitten myöhemmin lisää mikäli nämä osoittautuvat toimiviksi tapauksiksi. Hintaa järjettömän vähäiset vajaa 4 euroa, briteistä.
( Tilasin myös uudet vaaleat klipsipidennykset, joihin aion pääasiallisesti vuodattaa kaiken värisilmäni luovuuden)

Hello! Guess what I finally ordered >>> I found a solution to my hair dye problems and that´s hair chalk! With these colors I can dye my hair every day and get amazing hair variations :DD Definitely I´ll try dip dyeing and create that pony hair I´ve dreamed of. 
I can´t wait them to arrive...:D
I ordered these from Ebay, the package includes 12 chalks and only cost me about less than 4 euros (4,50$). 


Plussaa mustasta ja valkoisesta liidusta :D Valkoinen liukuvärjäys vaaleanpunaisiin pidennyksiin, joooo!! 

Nohh, tää lähtee nyt kahvinkeittoon ja salille puurtamaan pois viime kuukausien vaivalla hankittuja ylimääräisiä kilojaan ^^ Jospa sieltä jotain sulaisi pois...




2 comments:

  1. Raportoi ihmeessä miten hyvin noi toimii, itse olen vähän skeptinen mutta olis aika jees! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu :) Itse taas olen kuullut pelkkää hyvää näistä :D

      Delete

Go ahead and make my day :)